Jótékonysági könyvvásár a szíriai melkita keresztény közösség javára 2019. december 12.

Fernando Filoni bíboros úr Az Egyház Irakban c. könyvének eladásából származó bevétel 40%-a adományként kerül megküldésre a közösség számára.

2018 decemberében került sor arra a jótékonysági hangversenyre, amelyet a Rákoskeresztúri Szentkereszt Plébániához tartozó madárdombi Szent Pál templomban szerveztek, és amelynek bevételét a szíriai melkita keresztény közösségnek ajánlották fel. Az idei évben a korábbi esemény szervezői másképp szeretnék támogatni a közösséget. Néhány hete jelent meg magyarul Fernando Filoni bíboros úr könyve az iraki kereszténység történetéről a Szent István Társulatnál. A kiadó jóvoltálból a kiadványból karácsonyi jótékonysági vásár indul. Minden, a jótékonysági vásárláshoz kapcsolódó megrendelésből a kiadó a bevétel 40%-át adományként ajánlja fel a közösség javára, akik azt a háborúban elpusztított pékségük újjáépítésére fordítják.

A kötet ára 2600 Ft. A könyv jótékonysági akció keretein belüli megvásárlása a vevoszolgalat@stephanus.hu e-mailcímen történő megrendeléssel történhet. Lehetőség van nagy példányszámú megrendelésre is (pl. intézményi munkatársak számára).

A jótékonysági kezdeményezés fővédnöke: Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek
A jótékonysági vásáron való részvételt mindenkinek előre is köszöni a kötet fordítója: Dr. Ujházi Lóránd plébániai kormányzó.

A jótékonysági akciót hirdető plakát ide kattintva érhető el.

x