Belső kommunikációs felmérés indult 2021. április 30.

Minden munkatársunk véleményére, javaslataira számítunk

Ma délelőtt elindult belső kommunikációs munkatársi felmérésünk. Meggyőződésünk, hogy munkatársaink szakértelme, mindennapi teljesítménye és nem utolsó sorban egyetemünk iránti elköteleződése nagy érték. Arra törekszünk, hogy aki a Pázmány közösségéhez munkavállalóként csatlakozik, folyamatosan fejlődni tudjon és megtalálja a számításait. Belső értékeink az intézmény valamennyi szintjén jelen vannak.

A belső kommunikációval mindehhez megfelelő keretet, hátteret kívánunk biztosítani, amely a tájékozottságot, a hatékony együttműködést és a belső összetartozást egyaránt szolgálja. Változó világunkban e keretek újragondolására, az aktuális gyakorlat felülvizsgálatára rendszeresen szükség van. Ezt célozza a most indult kérdőíves felmérés is, amelynek eredményeit figyelembe véve a jövőben még hatékonyabb, egyetemi és kari szinten egyaránt jól működő megoldásokat vezethetünk be.

Természetesen a kérdésekkel nem csak a hiányokra, kritikákra fókuszálunk, ezek mellett szeretnénk megismerni azokat a jó gyakorlatokat is, amelyekre a későbbiekben építhetünk.

Ezúton is kérünk és biztatunk minden munkatársat, hogy véleményét, javaslatait megosztva segítse jobbító törekvésünket! Köszönjük.

x