Egy hónappal tovább nevezhetnek hallgatóink és öregdiákjaink az "Építsük együtt a jövőt!" pályázaton 2021. május 28.

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat kérésére módosult a jelentkezési határidő

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem új, Budapest belvárosában épülő campusának hallgatóbaráttá tétele érdekében "Építsük együtt a jövőt!" címmel egyfordulós pályázatot hirdetettünk, amelyre aktív státuszú hallgatóinkat, valamint öregdiákjainkat egyaránt meghívtuk. A pályázat célja, hogy egyéni jelentkezők és 2-4 fős csapatok által beküldött innovatív ötletek figyelembe vételével olyan campus jöhessen létre, amely kialakításában és szolgáltatásaiban egyaránt a jövő hallgatói és oktatói igényeire szabott.

Olyan ötleteket, szempontokat, megközelítéseket és konkrét javaslatokat várunk, amelyek megvalósítása a Pázmány Budapest Campust – mint oktatási és közösségi teret – a jövő egyetemévé emeli. A pályázat fókuszában a közösségi terek kreatív kialakítása mellett a korszerű információcserét lehetővé tevő megoldások állnak. A beérkező pályamunkákat a nevezési időszak lezártát követően szakmai zsűri értékeli, a legjobbak pedig pénzjutalomban részesülnek: I. helyezett: 500.000 Ft, II. helyezett: 300.000 Ft, III. helyezett: 100.000 Ft.

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat kérésére, valamint a pályázat szervezőihez eljutott hallgatói jelzések alapján úgy tapasztaljuk, hogy aktív hallgatóink vizsgaidőszakkal kapcsolatos elfoglaltságai miatt sokan nem tudtak még bekapcsolódni a pályázatba. A célunk természetesen az, hogy közülük minél többen küldjék be elképzeléseiket, javaslataikat és járuljanak hozzá a közös ötletelés sikeréhez.

Mindezek alapján a pályázat nevezési határidejét egy hónappal, 2021. június 30-ig meghosszabbítjuk.

Oktatóinkat ezúton is tisztelettel kérjük, hogy a vizsgaidőszakban velük kapcsolatba kerülő hallgatók figyelmét hívják fel a határidő módosulására.

A részletes pályázati felhívás IDE kattintva érhető el.

Az eddig beérkezett pályaműveket köszönjük!

x