Pizza: Hogyan lett a szegények eledeléből a világ második legjobb étele?

2025.01.11.

A Taste Atlas nemrég közzétette a világ 100 legjobb ételének ranglistáját, amelyben második helyen szerepel egy olasz tésztaféleség. Ez a pizza, ezen belül is a nápolyi pizza. Dr. Szabó József zalaegerszegi alvásterapeuta, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatója egy budapesti pizzaszakács-tanfolyam elvégzése után egy firenzei főzőtanfolyamon is rész vett, és mindeközben olaszul is tanult. Vele beszélgettünk a pizza történetéről.

A teljes cikk a linkre kattintva olvasható el.

zaol.hu – 2025. január 11., szombat | 12:00

Események

13.
2025. márc.
PPKE
Szakkollégiumi konferencia
13.
2025. márc.
BTK
Tanítók Napja
Iohanneum Díszterem
19.
2025. márc.
JAK
Véradás az egyetemen
E2 előadó előtti tér
20.
2025. márc.
ITK
Véradás 2025 tavasz
Pázmány ITK
28.
2025. márc.
BTK
Doktori Iskolák Nyílt Napja
Danubianum
02.
2025. ápr.
JAK
Áder János: A klímaváltozás hatásai és a fenntartható fejlődés
E3 előadó
További események
Széchenyi 2020 - Magyarország Kormánya - Európai Unió, Európai Regionális Fejlesztési Alap - Befektetés a Jövőbe