Pizza: Hogyan lett a szegények eledeléből a világ második legjobb étele?

2025.01.11.

A Taste Atlas nemrég közzétette a világ 100 legjobb ételének ranglistáját, amelyben második helyen szerepel egy olasz tésztaféleség. Ez a pizza, ezen belül is a nápolyi pizza. Dr. Szabó József zalaegerszegi alvásterapeuta, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatója egy budapesti pizzaszakács-tanfolyam elvégzése után egy firenzei főzőtanfolyamon is rész vett, és mindeközben olaszul is tanult. Vele beszélgettünk a pizza történetéről.

A teljes cikk a linkre kattintva olvasható el.

zaol.hu – 2025. január 11., szombat | 12:00

Események

15.
2025. szept.
BTK
Ars Sacra – Őseink zarándokútjain
Sophianum
16.
2025. szept.
BTK
Ars Sacra – A remény laboratóriuma
Danubianum
18.
2025. szept.
PPKE
OMÉK 2025 „Hogy művelje és őrizze” Tudományos konferencia
07.
2025. okt.
PPKE
“Kitárta a hit kapuját”
16.
2025. okt.
BTK
30 éves a Lengyel Tanszék
Danubianum 114
11.
2025. nov.
PPKE
“Kitárta a hit kapuját”
További események
Széchenyi 2020 - Magyarország Kormánya - Európai Unió, Európai Regionális Fejlesztési Alap - Befektetés a Jövőbe