Kedves Pázmányos Öregdiákunk!

Nagy örömmel köszöntünk ezen a felületen, amelyet azért hoztunk létre, hogy az alma materrel való kapcsolattartás a jövőben még egyszerűbb legyen. Szeretnénk, ha az alumni élettel kapcsolatos híreink, közéleti és szakmai eseményeinkre szóló meghívóink, valamint beszámolóink itt is elérhetők lennének, hogy kapcsolatban maradhassunk Önökkel, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem büszke és értékes tagjaival. Az egyetem időtlen közösségének részeként értékeljük az Önök hozzájárulását, és szeretnénk fenntartani és erősíteni a köteléket, amelyet itt, a Pázmányon kötöttünk.

Ezen az oldalon tájékoztatást találhatnak az egyetem legfrissebb híreiről, a különböző programjainkról, az alumni találkozókról, valamint a mentorálási és hálózatépítési lehetőségekről. Célunk, hogy az egyetemi években kialakult kapcsolatokat megerősítsük és továbbfejlesszük, hogy egy aktív, támogató és inspiráló közösséget hozzunk létre.

Tisztelettel és hálával kérjük, osszák meg velünk élményeiket, sikereiket és tanácsaikat, hogy segíthessünk a jelenlegi és jövőbeli hallgatóknak a legtöbbet hozni az egyetemi éveikből. Az Önök tapasztalatai és tudása nélkülözhetetlenek számunkra.

Szeretettel várjuk Önöket a következő öregdiák találkozónkon, és örülünk, hogy továbbra is részesei lehetnek a Pázmány Péter Katolikus Egyetem közösségének. Az Önök sikere a mi sikerünk, és örömmel látjuk, ahogy az egyetemünk hozzájárul az Önök személyes és szakmai fejlődéséhez.

Köszönjük, hogy velünk vannak ezen az úton, és továbbra is támogatják a Pázmány Péter Katolikus Egyetemet.