Felvételizőknek

Kedves Érdeklődő!
Kedves Leendő Hallgatónk!

Üdvözlünk a Pázmány Péter Katolikus Egyetem felvételizőknek szóló oldalán, amelyet azért készítettünk, hogy segítségedre legyünk egy olyan nehéz időszakban, mint a pályaválasztás. Az alábbiakban összegyűjtöttünk minden szükséges információt ahhoz, hogy megismerd a Pázmányt és az általunk kínált szakokat.

Jó szívvel állítjuk, hogy ha a Pázmány mellett döntesz, akkor a biztos jövőt választod. Aki komolyan veszi önmagát és tanulmányai során mindent megtesz azért, hogy célba érjen, nálunk eredményesen megállja a helyét. Hallgatóinkat szakmák helyett hivatásokra készítjük fel. Így nem csak a diploma megszerzéséhez szükséges szaktudás és tapasztalat lesz a tiéd, hanem egy mindent átfogó szemlélet, egy látásmód, amelyen keresztül mindig helyt fogsz tudni állni, bármerre is sodorjon az élet.

Jelenlegi és már végzett diákjaink példája jól mutatja, hogy a Pázmány által kínált 34 különböző szak milyen sokirányú és komplex képzettséget ad. A pázmányos diploma hazánkban és a határon túl is komoly értékkel bír: a kutatások egyértelműen bizonyítják, hogy aki nálunk végez, az számíthat arra, hogy a diplomaszerzést követően – vagy sok esetben már a tanulmányok idején is – rangos munkahelyen próbálhatja ki magát. Az egyetemről kikerülő hallgatóink kereseti lehetőségei az elmúlt évek során jelentősen emelkedtek, s az egyetemek rangsorában e tekintetben is az élmezőnybe tartozunk.

Ha fontos számodra, hogy egy stabil, hagyományőrző környezetben, piacképes, megbízható tudást szerezz és egy igazán családias közösségbe szeretnél tartozni, akkor válaszd első helyen a Pázmányt!
Megkérdeztük hallgatóinkat, ők mit gondolnak, miért érdemes a Pázmányt választani? Íme, néhány válasz:

  • A képzés és az ügyintézés során odafigyelnek ránk, az oktatók sokszor név szerint ismerik tanítványaikat és a felmerülő kérdésekre, problémákra mindig van idő.
  • Az oktatók felkészültek, emellett a közösségi élet is kiváló.
  • A kisebb létszámú szakok miatt személyes, közvetlen légkör van a tanórákon.
  • A tradíciók megőrzése mellett az egyetem folyamatos megújulásra törekszik, a klasszikus tudás és innováció egyaránt jelen van.
  • Odafigyelnek a tehetségre, a kiemelkedő teljesítményeket ösztöndíjakkal támogatják.
  • Az egymás iránti tisztelet, a generációkon átívelő szakmai és baráti közösségépítés a mindennapjaink része.
  • Az oktatás és kutatás szerves egysége valósul meg.
  • Az egyetem szerteágazó, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően külföldi tanulmányutakon, ösztöndíjakban, képzésekben vehetsz részt.
  • A Pázmány EHÖK lehetőséget kínál arra, hogy önmagad egy pezsgő közösség tagjaként kibontakoztasd.

Ne feledd: kezedben a jövőd! Ezért válaszd a minőséget, válaszd a Pázmányt!A Pázmány Péter Katolikus Egyetem képzési kínálata:

Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar (BTK)


Hittudományi Kar (HTK)

 
Információs Technológiai és Bionikai Kar (ITK)


Jog- és Államtudományi Kar (JÁK)Ha a felvételivel kapcsolatban kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, akkor keress minket bátran!

Pázmány Péter Katolikus Egyetem: felveteli@ppke.hu;
Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar: felveteli@btk.ppke.hu;
Hittudományi Kar: felveteli@htk.ppke.hu;
Információs Technológiai és Bionikai Kar: felveteli@itk.ppke.hu;
Jog- és Államtudományi Kar: felveteli@jak.ppke.hu.

Látogasd meg közösségi média felületeinket is: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Blog.

 

 

Frissítve: 2022.01.02.

 

x