Pizza: Hogyan lett a szegények eledeléből a világ második legjobb étele?

2025.01.11.

A Taste Atlas nemrég közzétette a világ 100 legjobb ételének ranglistáját, amelyben második helyen szerepel egy olasz tésztaféleség. Ez a pizza, ezen belül is a nápolyi pizza. Dr. Szabó József zalaegerszegi alvásterapeuta, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatója egy budapesti pizzaszakács-tanfolyam elvégzése után egy firenzei főzőtanfolyamon is rész vett, és mindeközben olaszul is tanult. Vele beszélgettünk a pizza történetéről.

A teljes cikk a linkre kattintva olvasható el.

zaol.hu – 2025. január 11., szombat | 12:00

Események

21.
2025. jan.
BTK
Nyílt nap Esztergomban
21.
2025. jan.
PPKE
Pázmány Alumni Pódium
24.
2025. jan.
BTK
Nyílt nap
Danubianum
24.
2025. jan.
ITK
BSc Nyílt nap 2025. január
07.
2025. febr.
ITK
BSc Nyílt nap 2025. február
20.
2025. febr.
PPKE
Alpha kurzus
További események
Széchenyi 2020 - Magyarország Kormánya - Európai Unió, Európai Regionális Fejlesztési Alap - Befektetés a Jövőbe